Alarm

Betjening af tyveri alarmen direkte fra Visility DashBoard

Fordele

Alarm

På vej ud af døren får du hurtigt overblik over om alarmen kan tilkobles og alarmen tilkobles med få tryk. Ved at bruge Visility DashBoard til alarm betjeningen behøver du ikke andre dimser i entreen og Visility DashBoard giver et bedre overblik end de fleste alarmsystemer.

Betjeningsvejledning

 

Alarm _ikon

Fra Visility DashBoard Homescreen fås allerede et overblik over den aktuelle tilkobling. F.eks. kan det umiddelbart ses om skal sikringen er slået til. Tryk på ikonet for at åbne Alarm applikationen.

 

 Alarm _tilkobling

Til venstre er der de tre tilkoblingstilstande alarmen kan være i. Total sikring når der ikke er nogen i boligen. Delvis sikring typisk om natten hvor man kan beæge sig frit i soveafdelingen. Skal sikring om aftenen hvor man kan opholde sig alle steder i huset men at alarmen vil udløses ved åbning af dør eller vindue.

For tilkobling vælges den ønskede sikring. Koden indtastes og der vælges tilkobl. Ved totalsikring har man nu en defineret tid til at komme ud af boligen. De øvrige sikringstilstande aktiveres omgående.  

 

 Alarm _2

Såfremt man har glemt et åbent vidue og derfor ikke kan tilkoble alarmen kan vinduet identificeres under Zoner.

  Alarm _4

I tilfælde af alarm vil skærmen for afstilling automatisk blive åbnet på skærmen. Nu kan koden indtastes og Afstil vælges. Visility DashBoard kører med rullende kode, dvs. at skulle man have tastet et ciffer forkert starter man blot forfra med indtastning af koden. 

 

Alarm _3

Alarmloggen kan inspecires ved valg af Log. Her kan ses tidspunkter for til og fra koblinger. Har der været en alarm kan årsagen ses. 

 

Konfiguration

I IHC Visual konfigureres alarmblokkene op med sensorer osv. Det er disse blokke som understøttes af Visility DashBoard Alarm applikation: 6.2.02.X

Se vejledningen fra Lauritz Knudsen for konfigurationen i IHC Visual. 

 

 Alarm _5

For at aktivere funktionen på Visility DashBoard skal applikationen Security aktiveres under Applikationer.

Den ønskede kode indtastes. Så er alarmen applikationen klar til brug.