HUE

Den rette belysning med Philips HUE

Fordele

Med Philips HUE får du helt nye muligheder for at få det rette lys til lejligheden. Philips HUE er en række forskellige LED lyskilder som ikke kun kan dæmpes, men hvor lys temperatur og farve kan indstilles. F.eks. kan lyset over spisebordet skiftes mellem en varm farve til maden og en mere kold ved lektier. Er der fest er det bare at vælge mellem tusinder af farver. Philips HUE kan fåes som E27 pærer, GU10 spots, selvstændige lamper og LED bånd.

Philips HUE styres normalt med en smartphone App, men den store fordel med Visility integrationen er at du kan bruge dine normale IHC tryk til betjening og f.eks. få lamperne med på Sluk Alt, Velkomstscenarie eller bevægelsesføler og selvfølgelig den nemme og tilgængelige betjening som Visility DashBoard giver. 

Kogeø

Se mere om Philips HUE her: https://www.meethue.com/en-US

Betjeningsvejledning

Med betjening på Visility DashBoard kan lyset betjenes vha. ikoner hvor der kan tændes og slukkes ved tryk på ikonet. Vælges indstillinger for ikonet kan der være lysniveau og farvetemperatur.

Hue _overblik

Hue _db _indst

Eller der kan benyttes den indbyggede App som forener IHC Wireless lamper, relæ styrede lamper og Philips HUE.

Hue _app _ct

Konfiguration

Først installaleres Philips HUE systemet med gateway som følger med startkit og denne tilsluttes samme netværk som Visility DashBoard.

Hue _kit

Under Applikationer skal Philips HUE aktiveres. Hvis der kun er én Philips gateway er det ikke nødvendigt at angive en IP adresse.

Log _huelist

I loggen kan nu ses de lyskilder som der findes tilknyttet Philips HUE gatewayen. Hver lyskilde har en ID som skal bruges til at skabe en forbindelse mellem lyskilde og Visility Funkstionsblokken 10.2.70.

Hue _visual

Denne funktionsblok repræsenterer således lampen i kontoret pga. ID=7.

I første version er mulighederne begrænset til on/off. Touch funktionen vil skifte mellem on/off men forventes med fremtidige opdatering af Philips HUE systemet at kunne dæmpe. Med ColorLoop kan aktiveres automatisk farveskift når indgangen er on.

Lysniveau kan justeres fra minimum lys til maximum lys. Benærk at 0% ikke svarer til slukket.

Med farvetemperatur kan lampens farvetemperatur ændres fra ca. 2000K til 65000K.

Output On angiver om lampen er tændt eller slukket.

Mulighederne vil blive udbygget løbende med bl.a. gruppestyring.

Brug af HUE med LightView App på Visility DashBoard

For at HUE lamperne kan indgå med en lokalitet skal lamperne i HUE systemet navngives således:

Lokalitet_lampebetegnelse

Dvs. f.eks. Stue_Spisebord