FAQ

IHC kompatibilitet

Svar

Visiliy har siden start haft 3 versioner af DashBoard, 1,2 og nu 3, samt HSB som svarer til Visility DashBoard version 2.

Visility DashBoard Version 1 kan af tekniske årsager højst køre med Visility firmware version 2.1.2.17. Denne version er kompatibel med IHC firmware op til 2.7.220 og kan downloades her fra siden. 

Visility DashBoard Version 2 (og HSB) kan opdateres til seneste firmware 3+, som er kompatibel med IHC firmware 2.8.4 og nyere. Det kræver nogle opdateringer til IHC projekt for understøttelse af de seneste funktionsblokke og det meste af konfigurationen er flyttet til portal konfiguration så der er lidt arbejde i at opdatere. Fordi seneste firmware har væsentlig mere funktionalitet, især support for vores Visility Mobile, kan det betyde at skærmen ikke kan magte opgaven. Derfor anbefales det ikke at opdatere til denne version i større installationer. Her anbefales opgradering til vores nye Visility DashBoard som er væsentlig kraftigere i ydelse, hukommelse og lager. Ved opgradering tilbyder vi en ekstra rabat.

Kontakt Visility hvis i har en installation som i ønsker opgraderet med ny firmware eller endnu bedre - nyt Visility DashBoard.