Om Visility

Om Visility

Visility søger at gøre den smarte bolig smartere og mere tilgængelig. Den smarte bolig kræver at de enkelte tekniske installationer kan udveksle informationer og det kræver at vi som brugere af vores bolig også kan betjene systemerne på en enkel måde. 

Visility DashBoard er Visilitys primære produkt. Dette produkt fungerer dels som en betjeningsflade til den smartere bolig ved at levere en enkel betjening og ikke mindst en betjening til boligen som er klar til brug når du har brug for det. Visility DashBoard samler en række applikationer i samme panel så du undgår en stribe af mere eller mindre kønne dimser på væggen. 

Men Visility DashBoard er mere end kun betjening. I motorrummet sørger Visility DashBoard for at forskellige systemer kan udveksle informationer. Som eksempel på dette kan en bevægelses føler på IHC systemet ikke kun tænde lyset i badeværelset men også musikken. Eller vejrstationen kan sørge for at lukke gardinerne ned hvis boligen bliver for varm i løbet af formiddagen mens du er på arbejde.

 

Visility _Thøger _Lyme _01_72_bw

Visility ApS er stiftet af Thøger Lyme.